
Foto door: Watschaftdepodcast
Garnalencocktail
HET traditionele voorgerecht!
Snij ¼ krop sla in reepjes en spoel deze af onder koud water. Pel 2 tomaten, ontpit en snij ze in blokjes. Zeef 2 el kapertjes, haal de pit (voorzichtig) uit een avocado en snij het vruchtvlees ook in blokjes.
In een kom gaat 400 gr kleine gepelde garnalen. Daarbij de tomaten, kapertjes en avocado. De sla reepjes bewaar je nog even.
Dan een beetje gehakte dille, peper en zout, een snufje paprikapoeder, het sap van 1 uitgeperste citroen en als laatste 3 el mayonaise. Meng alles goed elkaar.
Neem 4 flinke en stevige glazen (op voet) en verdeel hier de sla over. Vervolgens verdeel je je garnalenmengsel over de 4 glazen. Afmaken met wat vers gehakte dille en een schijfje citroen.
Maak jouw eigen website met JouwWeb