
Foto door: Leuke recepten
Wentelteefjes
Hmm, bl*nke vla, J*denkoeken, n*g*rzoenen. Ik snap het, kan echt niet meer. Nu vraag ik mij af, kan wentelteefjes dan nog wel? Wat dan? Wentelbitches?
Anyway, hoe we ze ook gaan noemen. Ik ga je vertellen hoe je ze maakt. Mijn moeder maakte ze vroeger altijd voor mij, ik ga je echt niet vertellen hoeveel ik er toen op kon. Later maakte ik ze voor zoonlief ook vaak in zijn middagpauze van school.
Laten we even uitgaan dat jij er wel 4 lust.
Klop twee eieren en 200 ml melk los in een diep bord. Voeg een snufje kaneel en wat vanillesuiker toe en roer alles nog even door.
Gebruik bij voorkeur wat ouder brood. Dat ts steviger en bovendien is het zonde om vers brood te gebruiken.
Verhit wat boter in een koekenpan, leg twee boterhammen in het gevulde bord. Draai de boterhammen even om in het bord en daarna kunnen ze de pan in. Bak ze goed goudbruin aan beide kanten en klaar. Dit herhaal je met de andere boterhammen.
Eenmaal op je bord doe jij er nog wat kaneel en suiker over en smullen maar! Je zult snel merken dat 4 sneetjes echt wat aan de lage kant is.
Maak jouw eigen website met JouwWeb